You are here

 45 χρόνια ηγέτες στον χώρο του Τουρισμού.

 Γιατί Pyramis Τravel... 

Η πολυετή πείρα μας στο χώρο του τουρισμού, μπορεί να σας διασφαλίσει κάθε δυνατή πληροφορία και ενημέρωση για όποιο σημείο του κόσμου εσείς επιλέξετε. Η ποικιλία των προορισμών και των συνεχών αναχωρήσεων μας σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής για το ταξίδι που σας ενδιαφέρει και για το διάστημα που το προγραμματίζετε. 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, εμείς εγγυόμαστε μια εμπειρία ζωής !

1. ΣΥΝΕΠΕΙA

Το PYRAMIS TRAVEL σέβεται τον ταξιδιώτη , τα χρήματα και τα όνειρά του και με απόλυτη συνέπεια του παρέχει ένα αξέχαστο ταξίδι. Η επιτυχία των ταξιδιών μας δεν είναι ούτε μαγική ούτε μυστηριώδης, έχει χτιστεί με συνεχή προσπάθεια και κυρίως με συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας. Το γραφείο μας παραμένει πιστό σε όλες τις δεσμεύσεις του, χτίζοντας με αυτόν το τρόπο σχέσεις εμπιστοσύνης.

2. ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το PYRAMIS TRAVEL με την πολυετή πείρα του στο χώρο του τουρισμού, μπορεί να σας διασφαλίσει κάθε δυνατή πληροφορία και ενημέρωση για όποιο σημείο του κόσμου εσείς επιλέξετε. Σας ξεναγούμε με γνώση και υπευθυνότητα στους πλέον σημαντικούς θησαυρούς της χώρας προορισμού σας και φροντίζουμε φεύγοντας να πάρετε μαζί σας όχι μόνο αποσκευές αλλά και τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις από το ταξίδι σας.

3. ΕΓΓΥΗΣΗ

Το PYRAMIS TRAVEL με συνεχή παρουσία 45 χρόνων ,έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ευχαριστημένων ταξιδιωτών, διατηρώντας πάντα το καλό όνομα του. Οι ικανοποιημένοι πελάτες που μας εμπιστεύονται για τις υπηρεσίες μας και μας ανέδειξαν σε έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς , είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για εσάς.

4. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το PYRAMIS TRAVEL διαθέτοντας σύγχρονη τεχνολογία και βαθιά γνώση του αντικειμένου του, προσφέρει πάντα σωστή εξυπηρέτηση και άνετη πληροφόρηση, μέσα από ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον. Υποδειγματική αλλά και φιλική εξυπηρέτηση, άμεση και ολοκληρωμένη πληροφόρηση από άριστα εκπαιδευμένους κι ενημερωμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους που είναι πάντα στη διάθεση σας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. 24ώρες χρήση τηλεφωνικού αριθμού έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία μέσω Τηλεφώνου , Viber ,Skype WhatsApp, Messenger.

5. ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το PYRAMIS TRAVEL προσφέρει πολυάριθμα προγράμματα εκδρομών - διακοπών με αυστηρή επιλογή υπηρεσιών, για την καλύτερη διαμονή σας. Το ποιοτικό έργο μας αντικατοπτρίζει το πάθος μας. Η αυστηρή επιλογή υπηρεσιών στα πολυάριθμα προγράμματα εκδρομών, είναι προσεκτικά επιλεγμένα και αξιολογημένα πάντα με κριτήριο την μέγιστη ικανοποίηση σας.

6. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το PYRAMIS TRAVEL μπορεί και προσφέρει την καλύτερη σχέση τιμής- ποιότητας, χάρη στη μακρόχρονη πείρα του και τις διεθνείς σχέσεις του. Αυτοί είναι οι λόγοι των επιτυχημένων διαπραγματεύσεων μας με τους παρόχους των υπηρεσιών του ταξιδιού σας, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερή δυνατή τιμή και ταυτόχρονα τα πιο μελετημένα και πλούσια προγράμματα.

 

7. ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

Το PYRAMIS TRAVEL έχει διαρκείς ανησυχίες για ανακάλυψη ολοένα και νέων τόπων προορισμού και αναζήτησης για το καλύτερο. Είμαστε πρωτοπόροι γιατί δεν σταματάμε ποτέ να βελτιωνόμαστε , δημιουργώντας νέες εμπειρίες πάντα πιο μπροστά από τις τελευταίες τάσεις στα ταξίδια αλλά και νέους τρόπους εξυπηρέτησης.

8. ΔΙΚΤΥΟ

Το PYRAMIS TRAVEL με 900 εξειδικευμένους συνεργάτες στην Ελλάδα και 130 αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο μπορεί να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε κάθε ταξιδιώτη. Οι άρτια οργανωμένες σχέσεις που κατακτήσαμε με τους συνεργάτες μας, σας εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τις υψηλές υπηρεσίες που χρειάζεστε σε όλο το ταξίδι σας. Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς αλλά και οι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο, στέκονται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας μας σε όλα τα στάδια ενός επιτυχημένου ταξιδιού.

9. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το PYRAMIS TRAVEL παρέχει σε όλα τα οργανωμένα πακέτα ασφάλεια αστικής ευθύνης στον ταξιδιώτη (βλ. Παροχές) και ασφάλεια προσωπικών ατυχημάτων. Η ασφάλεια σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού είναι κύριο μέλημα μας και φροντίζουμε γι’ αυτό έχοντας συνάψει συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο.

10. ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Ζήστε το όνειρο ενός ταξιδιού πληρώνοντας με την πιστωτική σας κάρτα. Στο PYRAMIS TRAVEL κατανοούμε τις ανάγκες σας, γι’ αυτό και σας δίνουμε τη δυνατότητα εξόφλησης της συμμετοχής σας με 3,6,9 ή 12 δόσεις ανάλογα με το ύψος της αξίας της εκδρομής και για συγκεκριμένα προγράμματα. Ζητήστε μας πληροφορίες.

Ταξινόμηση: 
0