You are here

45 Χρόνια σας ταξιδεύουμε στις γειτονιές του κόσμου..

To Pyramis Travel ιδρύθηκε το 1978 από τον επιχειρηματία ‘Έλληνα εξ Αιγύπτου Κώστα Ανθόπουλο, με στόχο την δημιουργία κορυφαίων ταξιδιών στα πιο αξιομνημόνευτα μέρη του κόσμου. Ταξίδια που σχεδιάστηκαν για να εμπνέουν και να ενθουσιάζουν ανοίγοντας  το μυαλό και εκπληρώνοντας κάθε σας επιθυμία.

Ως δημιουργοί, καινοτόμοι και ηγέτες, διασχίσαμε τη γη από άκρη σε άκρη με πολύ μεράκι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και με την πολύχρονη πείρα μας αποτελέσαμε την εγγύηση για το καλό και ποιοτικό ταξίδι.

Η δέσμευση μας να κάνουμε κάθε ταξίδι μια αξιοσημείωτη εμπειρία έχει κερδίσει την προτίμηση σας και αυτός είναι ο λόγος που το Pyramis Travel συγκαταλέγεται μέσα στους μεγαλύτερους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα είναι καθιερωμένο σαν το υπ’ αριθμόν ένα ειδικευμένο γραφείο για ταξίδια & εκδρομές στη Βόρειο Αφρική, Ανατολική Μεσόγειο, Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία παρέχοντας σας ταυτόχρονα επιλεγμένα ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διακρίσεις:

Το Pyramis Travel έχει αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις από φορείς του τουριστικού κλάδου, διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, τους κυριότερους συνδέσμους τουρισμού και είναι μέλος τoυ Συνδέσμου των εν Ελλάδι τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων ΗΑΤΤΑ.

Εγκαταστάσεις και υπηρεσίες :

Τα κεντρικά γραφεία μας στεγάζονται σε έναν σύγχρονο και άνετο χώρο στην καρδιά της Αθήνας. Το Pyramis Travel για να απαντήσει με επιτυχία στις ολοένα αυξανόμενες ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε επίσης υποκατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ανέπτυξε σημεία πώλησης, με περισσότερους από 200 αντιπροσώπους σ' όλη την Ελλάδα.

Με την απόλυτη εμπειρία, αγάπη και γνώση στο ταξίδι και με σκοπό οι ιδιώτες πελάτες μας αλλά και εταιρείες να εξυπηρετούνται για όλες τις υπηρεσίες του τουρισμού από ένα και μοναδικό Ταξιδιωτικό Γραφείο δημιουργήσαμε τα ακόλουθα τμήματα :

   •     Οργανωμένων Ταξιδιών

   •     Ατομικών Ταξιδιών

   •     Executive Travel

   •     Εκδρομών Παραθερισμού Ελλάδος

   •     Γαμήλιων και Εξωτικών Προορισμών Αεροπορικών Εισιτηρίων

   •     Εμπορικών Εκθέσεων, Συνεδρίων (Ελλάδος & Εξωτερικού)

   •     Ταξιδιών Κινήτρων (Incentives)

Το Pyramis Travel διαθέτει επίσης ειδικό τμήμα  εισερχόμενου τουρισμού για τους ξένους επισκέπτες στην Ελλάδα από συνεργαζόμενους tour operators σε όλο τον κόσμο, και τέλος το απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα εκδρομών αραβικού κόσμου , στελεχωμένο από το πλέον έμπειρο, με ειδικές γνώσεις προσωπικό, έτοιμο να σας προτείνει περισσότερα από 50  διαφορετικά προγράμματα εκδρομών.

Το όραμα μας..

Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικές εμπειρίες ταξιδιού δημιουργώντας παράλληλα νέες - εμπνευσμένες προτάσεις, συναντήσεις, μοναδικά ταξίδια κινήτρων και συναρπαστικές εμπειρίες  που υποστηρίζουν τους στόχους του πελάτη.

Στο τέλος της ημέρας, η ομάδα μας είναι τυχερή γιατί παίζει το ρόλο ενός δημιουργού ανεπανάληπτων εμπειριών, συνδέοντας τους ταξιδιώτες μας  με τους φίλους μας σε όλο τον κόσμο ... καταπληκτικούς αρχηγούς- ξεναγούς, ξενοδόχους.

Εσείς ...

Με πελατολόγιο χιλιάδων ταξιδιωτών τα 45 χρόνια της λειτουργίας μας και πάνω από 300 μικρές και μεγάλες εταιρείες, (Αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, Ασφαλιστικές εταιρείες, Φαρμακευτικές εταιρείες, Τράπεζες, Δημόσιους οργανισμούς, Εταιρείες τροφίμων κ.ά.) οι οποίες μας εμπιστεύονται για το επαγγελματικό τους ταξίδι αλλά και για ταξίδια κινήτρων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να σας ευχαριστούμε επιλέγοντας πάντα το καλύτερο και φροντίζοντας το ταξίδι σας να είναι ποιοτικό.

Επενδύουμε με πάθος στο ταξίδι γι’ αυτό και αποκτήσαμε ευχαριστημένους πελάτες...  ΕΣΑΣ !

Ο κόσμος του Pyramis Travel σας περιμένει με χαρά και φροντίδα να σας εξυπηρετήσει και να σας χαρίσει την εμπειρία του στα καλά ταξίδια.

 

Σας ευχόμαστε ταξίδια ζωής..!

Κώστας Ανθόπουλος