You are here

Ευρώπη Ατομικά Ταξίδια

Βουδαπέστη από Θεσσαλονίκη

Διάρκεια:
4 & 5 Μέρες
Αναχώρηση:
Κάθε Τρίτη & Σάββατο (15/10- 25/12/21)
από
335

Η Βουδαπέστη είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης. Συνδυάζει ιστορία και εντυπωσιακά αξιοθέατα με καλό φαγητό. 

1η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 
Άφιξη στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βουδαπέστη. Άφιξη, συνάντηση με τον τοπικό αντιπρόσωπο μας. Μεταφορά και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.


2η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - Ξενάγηση Πόλης
Πρωινό και ελληνόφωνη ξενάγηση στη Μαγυάρικη πρωτεύουσα. Θα δούμε την αγαλματοστόλιστη Πλατεία των Ηρώων, τον Καθεδρικό ναό, το ογκώδες μπαρόκ Δημαρχείο και το επιβλητικό κτίριο της Βουλής στην Πέστη και περνώντας στη Βούδα θα δούμε τον υπέροχο Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματτίας και ψηλά από το λόφο Γκέλλερτ θα θαυμάσουμε τη θέα στο Δούναβη, που χωρίζει την πόλη στη Βούδα και την Πέστη, που τις ενώνουν οι θαυμάσιες γέφυρές του. Απόγευμα ελεύθερο. Για καφέ και γλυκό βρεθείτε στο ‘Νιού Γυόρκ’ και το ‘Ζερμπώ’ ή στο καταπράσινο νησάκι της Μαργαρίτας. Για δείπνο σας προτείνουμε το γνωστό εστιατόριο BORKATAKOMBA όπου θα περάσετε μια όμορφη νύχτα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα & αίμα του Ταύρου !!!


3η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – Προαιρετική Εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά & Βασιλικό γεύμα + 85 €
Πρόγευμα. Αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, η περιοχή φημίζεται για τα καλά κρασιά. Συνεχίζουμε για το Βίσσεγκραντ, το ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Από το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο ανά την Ευρώπη βασιλικό ανάκτορο του, σώζονται μόνο λίγα ερείπια, η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλιά σχέδια. Στη συνεχεία θα απολαύσουμε ένα παραδοσιακό γεύμα σαν “βασιλιάδες” στο αναγεννησιακό εστιατόριο «Renaissance». Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε τη βόλτα σας δίπλα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση. 


4η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – Ελεύθερη μέρα - Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Δούναβη + 40 €
Πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα να περιηγηθείτε στην πόλη. Είναι επίσης θαυμάσια ευκαιρία για χαλάρωση στα περίφημα ιαματικά νερά σε κάποιο από τα δημόσια λουτρά της πόλης, όπως στο ιστορικό ξενοδοχείο Gellert στην πλευρά της Βούδας. Μία επίσκεψη στη Σκεπαστή Αγορά που αποτελεί μέρος από την καθημερινή ζωή των Ούγγρων, θα σας γεμίσει αρώματα και τοπικό χρώμα, ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη, η εικόνα της φωταγωγημένης πόλης είναι πράγματι μαγική!


5η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.


Σημείωση: Στο 4μερο δεν περιλαμβάνεται η 4η Μέρα.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΜΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ
ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
4 Impulso City Hotel 4* 335 € 410 €
La Prima Fashion Boutique 4* 360 € 460 €
Mercure Korona 4* 385 € 490 €
5 Impulso City Hotel 4* 370 € 370 €
La Prima Fashion Boutique 4* 399 € 530 €
Mercure Korona 4* 435 € 570 €
 • Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές με την κράτηση επιβεβαιώνουμε πάντα την διαθεσιμότητα των ναύλων.

 

Γενικές σημειώσεις

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη 

Ενδεικτικές Πτήσεις με Ryan Air για 4 Μέρες - Αναχ Κάθε Σάββατο
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   15.55 - 16.30
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   11.50 - 14.25
 
Ενδεικτικές Πτήσεις με Ryan Air για 5 Μέρες - Αναχ Κάθε Τρίτη
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   14.55 - 15.30
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   12.50 - 15.25
 
Ενδεικτικές Πτήσεις με Wizzair για 4 Μέρες - Αναχ Κάθε Σάββατο
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   18.10 - 18.45
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   15.05 - 17.40
 
Ενδεικτικές Πτήσεις με Wizzair για 5 Μέρες - Αναχ Κάθε Τρίτη
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ   18.10 - 18.45
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   15.05 - 17.40
 
Προσοχή: Οι παραπάνω ώρες και πτήσεις είναι ενδεικτικές. Τις τελικές ώρες και πτήσεις τις παραλαμβάνετε με το τελικό ενημερωτικό πρόγραμμα της εκδρομης σας μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση.

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή Θεσσαλονίκη - Βουδαπέστη - Θεσσαλονίκη
 • Φόροι αεροδρομίου
 • 3 ή 4 διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό
 • Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης
 • Μεταφορές από/ προς αεροδρόμιο 
 • Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Κόστος αποσκευής: 50 €
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά/αναψυκτικά κλπ.
 • Ότι δεν αναφέρονται στα προσφερόμενα ή προτείνονται σαν προαιρετικά

Επιπλέον Σχόλια

Γενικές Παρατηρήσεις –Βάση των ‘Όρων συμμετοχής PYRAMIS TRAVEL
1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας  www.pyramistravel.gr  και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τους συμμετέχοντες.
2) Για την συμμετοχή στα ταξίδια χρειάζεται να αποσταλούν εγγράφως τα ονόματα των ταξιδιωτών όπως αναγράφονται στα διαβατήρια/ταυτότητες. Σε περίπτωση λάθους το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη και ο ταξιδιώτης επιβαρύνεται τυχόν διαφορά που ενδεχομένως να προκύψει από την αεροπορική εταιρεία για την αλλαγή ονόματος.
3) Για να ταξιδέψετε σε χώρες εκτός Ε.Ε. χρειάζεστε απαραιτήτως διαβατήριο νέου τύπου που έχει εκδοθεί την τελευταία πενταετία με 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία άφιξής σας στην χώρα προορισμού.
4) Προκαταβολές & Εξοφλήσεις στις ακόλουθες τράπεζες & ως αιτιολογία το όνομα του ταξιδιώτη & αριθμός File.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Δικαιούχος: ΠΥΡΑΜΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
ALPHA BANK: GR48 0140 1200 1200 0232 0002 101 / ΕΘΝΙΚΗ: GR68 0110 1040 0000 1044 7134 940 / EUROBANK: GR96 0260 0030 0000 10200153644
1

Για πληροφορίες & κρατήσεις καλέστε μας στο 2103272200

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος