You are here

ΕΥΡΩΠΗ Ατομικά Ταξίδια

Βελιγράδι

Διάρκεια:
4 Μέρες
Αναχώρηση:
Καθημερινά (1/6-30/11/18)
από
330

Βελιγράδι (3) Πανοραμική ξενάγηση  / προαιρετική εκδρομή Πεδιάδα Βοϊβοντίνας - Σρέμσκι Καρλόβσκι - Νόβισαντ

1η ΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την «Άσπρη πόλη» όπως σημαίνει το Βελιγράδι στα Σέρβικα! Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε μία μίνι κρουαζιέρα στα νερά του Σάβα & Δούναβη και να θαυμάσετε την πανέμορφη αυτή πρωτεύουσα φωταγωγημένη! Διανυκτέρευση.


2η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -  ξενάγηση 
Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην μαγευτική πόλη του Βελιγραδίου! Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμεγκνταν, το σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Σάνββα και Δούναβη. Συνεχίζουμε με τον Πύργο του Νεμποϊσα, τη φυλακή όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση απέναντι από το πάρκο του Καλεμεγκνταν, ονόμασαν δε τον δρόμο σε οδό ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην πλατεία Δημοκρατίας, σημείο συνάντησης των ντόπιων κατοίκων, θα δούμε το Εθνικό Θέατρο, τον Άγιο Σάββα-τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο Ναό των Βαλκανίων, το Μνημονειακό κέντρο του ηγέτη Τίτο καθώς και το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον εμπορικό δρόμο Κνεζ Μιχαϊλοβα όπου θα βρείτε καταστήματα για συμφέρουσες και ποιοτικές αγορές. Για το βράδυ επισκεφθείτε τον πανέμορφο πέτρινος πεζόδρομο Σκαντάρλια, Ουσιαστικά πρόκειται για την Πλάκα του Βελιγραδίου. Συχνά αποκαλείται Μονμάρτρη του Βελιγραδίου από την Βοημιακή ατμόσφαιρα και στυλ που διαθέτει. Δεξιά και αριστερά, επί του δρόμου, θα βρείτε εκατοντάδες καφετέριες και restaurants, ενώ οι τουρίστες μπλέκονται με τους ντόπιους και απολαμβάνουν την βραδινή έξοδο τους. Στην περιοχή βρίσκονται επίσης πολλά ξενοδοχεία, γκαλερί τέχνης και μαγαζιά με αντίκες και σουβενίρ ενώ ομάδες μουσικών παίζουν τοπική βαλκανική μουσική και καλλιτέχνες ντυμένοι με παραδοσιακά ρούχα εκτελούν show στον δρόμο. Διανυκτέρευση.


3η ΜΕΡΑ:ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ- (προαιρετική εκδρομή Πεδιάδα Βοϊβοντίνας - Σρέμσκι Καρλόβσκι - Νόβισαντ) + 85 €
Πρόγευμα και για σας προτείνουμε μια εκδρομή στην ειδυλλιακή πεδιάδα της Βοϊβοντίνα και τον Εθνικό δρυμό Φρούσκα Γκόρα με δασώδεις λόφους κατά μήκος του Δούναβη. Θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη πόλη Σρέμσκι Καρλοβσκι ή αλλιώς όπως ονομάζεται Μπαρόκ Πόλη, με ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, όπως το Πατριαρχείο, η Σέρβικη Ορθόδοξη εκκλησία, το Νομαρχιακό Μουσείο, το πρώτο σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης , καθώς και το γνωστό ιστορικό παρεκκλήσι της Ειρήνης. Επόμενος σταθμός μας το μοναδικό Νόβισαντ, που το διασχίζει ο ο Δούναβης και απλώνεται στις πλαγιές της Φρούσκα Γκόρα, ενώ το κέντρο της πόλης κοσμούν ιστορικά κτίρια διαφόρων αρχιτεκτονικών ρυθμών. Επιστροφή το βράδυ στο Βελιγράδι. Διανυκτέρευση.


4η ΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΕΛΛΑΔΑ
Μετα το πρωινό, χρόνος ελεύθερος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.


 

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
Mr President 4* 330 € 280 € 430 €
Queens Astoria 4*  330 € 280 € 430 €
Moskva 4* Sup 430 € 380 € 545 €

Οι τιμές είναι κατά άτομο σε €

Γενικές σημειώσεις

 • Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.
 • Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας.
 • Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων και εορτών.

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα με την Air Serbia ή Aegean
 • 3 διαν/σεις με πρωινό σε ξενοδοχείο ανάλογο της επιλογής σας
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δημοτικός φόρος
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων 150 € από Αθήνα & Θεσσαλονίκη
 • Κόστος αποσκευής: 50 €
 • Είσοδοι μουσείων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό

Επιπλέον Σχόλια

Ενδεικτικές πτήσεις από Αθήνα
 
AEGEAN AIRLINES για αναχ από 10/1-18/4/18
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ       12.35   13.30 
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ       14.00    16.55
 
AEGEAN AIRLINES για αναχ από 19/4-31/5/18
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ       08.30    09.15 
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ       09.50    12.30
 
AIR SERBIA για αναχ από 10/1-25/3/18
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ       15.35   16.15 
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ       12.20    14.50
 
AIR SERBIA για αναχ από 26/3-31/5/18
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ       05.00    05.40 
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ       00.30    03.00
 

Ενδεικτικές πτήσεις από Θεσσαλονίκη
 
AIR SERBIA
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ- ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ       16.10   16.15 
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ      13.00    15.10

Προσοχή: Οι παραπάνω ώρες και πτήσεις είναι ενδεικτικές. Τις τελικές ώρες και πτήσεις τις παραλαμβάνετε με το τελικό ενημερωτικό πρόγραμμα της εκδρομης σας μια εβδομάδα πριν την αναχώρηση.    


Γενικές Παρατηρήσεις -Όροι συμμετοχής PYRAMIS INTERNATIONAL

1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας  www.pyramistravel.gr  και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τον συμμετέχοντα.
2) Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο το εκδίδετε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Για τις χώρες της Ε.Ε ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟY τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.
3) Ισοτιμίες,Ναύλοι & Επιβαρύνσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/Δολαρίου και σε ειδικούς αεροπορικούς ναύλους.Για τον λόγο αυτό, με την κράτησή σας θα πρέπει μα ενημερώνεστε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για επιβεβαιωση των παραπάνω τιμών της εκδρομής και τυχόν επιβαρύνσεις.
4) Στα οργανωμένα πάκετα οι τιμές είναι υπολογισμένες βάση τα 2 άτομα.Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής,το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση.
5) Όλες οι τιμές για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του τιμοκαταλόγου είναι για standard δωμάτια. Για δωμάτια με θέα θάλασσα ή ανώτερης κατηγορίας, υπάχρει επιβάρυνση.
6) Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων, ανεξάρτητα συνοδείας εκπροσώπου του γραφείου και σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, το γραφείο δεν φέρει καμμία ευθύνη.
7) Η εκδρομή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη φορά χωρίς να παραληφθούν οι ξεναγήσεις.
8) Οι τιμές στους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και είναι κάτ άτομο.

Ειδική γραμμή για ευχαριστίες/υποδείξεις/παράπονα 210 3220669

PYRAMIS INTERNATIONAL
ΑΘΗΝΑ - Ερμού 23-25, ΤΗΛ: 210 32 72 200
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Μητροπόλεως 40 & Καρόλου Ντήλ, ΤΗΛ 2310288367
ΜΗ.ΤΕ.: 0206 E60000 534400

1