You are here

Β. ΑΦΡΙΚΗ - ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Ατομικά Ταξίδια Διακοπές

Τυνησία - Διακοπές στην Χαμμαμέτ

Διάρκεια:
4,5 & 8 Μέρες
Αναχώρηση:
Κάθε Τρίτη & Σάββατο (15/6-15/9/19)
από
385

 

 

Η Χαμαμμέτ

Η Χαμμαμέτ σας προσκαλεί να περπατήσετε στα άσπρα σοκάκια και στις κυματοχτηπημένες προβλήτες, απ' όπου οι ψαράδες παίρνουν τις βάρκες τους και βγαίνουν έξω στα ανοιχτά καθημερινά. είναι μια πόλη πλούσια σε όμορφες παραλίες με μπλε θάλασσα. 'Ενα πολυσύχναστο θέρετρο έχει αναπτυχθεί δίπλα στην Μεδίνα και θεωρείται από τα πιο όμορφα και ελκυστικά στην Τυνησία. Σε μικρή απόσταση από την αρχαία πόλη βρίσκεται το νέο και σύγχρονο Γιασμίν Χαμμαμέτ, ένα πολυτελές θέρετρο όπου  μεγάλα υπερπολυτελή ξενοδοχεία περιβάλλουν μια μαρίνα και μια αραβική μεδίνα -  Disnayland (Charthage Land), μια παραδοσιακή πόλη που ανοικοδομήθηκε εξ ολοκλήρου με πολλές δραστηριότητες για τον ελεέυθερο χρόνο των επισκεπτών και παραθεριστών.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
Τιμή κατά άτομο 
σε δίκλινο
4
Κάθε Σάββατο
Menara 4*
Standard - Ημιδιατροφή
385 €
Saphir Palace 5*
Sea View - Ημιδιατροφή
450 €
Laico 5*
Standard - All Inclusive
465 €
Mehari Hammamet 5*
Standard - Ημιδιατροφή
410 €
Le Paradis Palace 4*
Bungalow - All Inclusive
495 €
Medina Solaria 5*
Standard - All Inclusive
480 €
5
Κάθε Τρίτη
Menara 4*
Standard - Ημιδιατροφή
415 €
Saphir Palace 5*
Sea View - Ημιδιατροφή
495 €
Laico 5*
Standard - All Inclusive
515 €
Mehari Hammamet 5*
Standard - Ημιδιατροφή
450 €
Le Paradis Palace 4*
Bungalow - All Inclusive
565 €
Medina Solaria 5*
Standard - All Inclusive
540 €
8
Κάθε Τρίτη & Σάββατο
Menara 4*
Standard - Ημιδιατροφή
495 €
Saphir Palace 5*
Sea View - Ημιδιατροφή
655 €
Laico 5*
Standard - All Inclusive
675 €
Mehari Hammamet 5*
Standard - Ημιδιατροφή
560 €
Le Paradis Palace 4*
Bungalow - All Inclusive
795 €
Medina Solaria 5*
Standard - All Inclusive
720 €
 • Για τον Αύγουστο υπάρχει προσαύξηση 50 € κατά άτομο.

Γενικές σημειώσεις

Ενδεικτικές πτήσεις – Aegean Airlines - Αναχ από Αθήνα :
ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ         23.45 - 23.59
ΤΥΝΙΔΑ -  ΑΘΗΝΑ        01.30 - 05.40


Ενδεικτικές πτήσεις – Aegean Airlines - Αναχ από Θεσσαλονίκη : + 50 €

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ    20.55 - 21.45
ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ         23.45 - 23.59
ΤΥΝΙΔΑ -  ΑΘΗΝΑ        01.30 - 05.40
ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ    06.35 - 07.30

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή με απευθείας πτήση της Aegean
 • 4,5 ή 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με την αντίστοιχη διατροφή
 • Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια / Ξενοδοχεία εξωτερικού
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • Ταξιδιωτικά έντυπα / χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίου 170 €
 • Κόστος αποσκευής: 60 €
 • Δημοτικός φόρος ξενοδοχείων Τυνησίας - καταβάλλεται κατά το check-in στο ξενοδοχείο : Κόστος κατ’άτομο / διανυκτέρευση σε κατηγορία 5* / 4*  : 3TND (περίπου 1€).
 • Ποτά
 • Οτιδήποτε προαιρετικά προτείνεται ή συνιστάται

 

Επιπλέον Σχόλια

Γενικές Παρατηρήσεις –Βάση των ‘Όρων συμμετοχής PYRAMIS INTERNATIONAL
1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας  www.pyramistravel.gr  και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τους συμμετέχοντες.
2) Για την συμμετοχή στα ταξίδια χρειάζεται να αποσταλούν εγγράφως τα ονόματα των ταξιδιωτών όπως αναγράφονται στα διαβατήρια/ταυτότητες. Σε περίπτωση λάθους το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη και ο ταξιδιώτης επιβαρύνεται τυχόν διαφορά που ενδεχομένως να προκύψει από την αεροπορική εταιρεία για την αλλαγή ονόματος.
3) Για να ταξιδέψετε σε χώρες εκτός Ε.Ε. χρειάζεστε απαραιτήτως διαβατήριο νέου τύπου που έχει εκδοθεί την τελευταία πενταετία με 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία άφιξής σας στην χώρα προορισμού.
4) Προκαταβολές & Εξοφλήσεις στις ακόλουθες τράπεζες & ως αιτιολογία το όνομα του ταξιδιώτη & αριθμός File.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Δικαιούχος: ΠΥΡΑΜΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
ALPHA BANK: GR48 0140 1200 1200 0232 0002 101 / ΕΘΝΙΚΗ: GR68 0110 1040 0000 1044 7134 940 / EUROBANK: GR96 0260 0030 0000 10200153644

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κατεβάστε τις χρήσιμες πληροφορίες σε PDF μορφή

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβατήριο : Απαιτείται η κατοχή διαβατηρίου νέου τύπου, το οποίο εκδίδεται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Σε περίπτωση που ήδη έχετε στη κατοχή σας διαβατήριο, έχετε την ευθύνη να ελέγξετε ότι είναι τουλάχιστον σε εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία επιστροφής σας από το ταξίδι.

VISA : Για την είσοδο στη Τυνησία δεν απαιτείται VISA, εφόσον διαθέτετε ελληνικό διαβατήριο. Σε διαφορετική περίπτωση ενημερωθείτε από την εκάστοτε Πρεσβεία.

Νόμισμα : Το νόμισμα της Τυνησίας είναι το Τυνησιακό δηνάριο , το οποίο υποδιαιρείται σε 1000 μιλίμ . Η Ισοτιμία ευρώ – Τυνησιακού δηναρίου (TND) είναι μεταβλητή, H σημερινή ισοτιμία (05/18) αποτυπώνεται με την ισότητα 1€ = με 2,8 Τυνησιακά δηνάρια (TND). Ενημερωθείτε για τη τρέχουσα ισοτιμία προ της αναχώρησης σας.

Ανταλλαγή Συναλλάγματος : Για να ανταλλάξετε Ευρώ (€) σε Τυνησιακά δηνάρια , σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα ανταλλακτήρια εντός του αερολιμένα Τύνιδας, είτε αυτά που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου διαμονής.  ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μπορείτε να έχετε συναλλαγές με Τυνησιακά δηνάρια εκτός της επικράτειας της Τυνησίας. Απαγορεύεται ακόμη και στα duty free (καταστήματα αφορολογήτων) του αεροδρομίου της Τύνιδας.

Βάρος - Αποσκευές: Δικαιούστε αποσκευή 23κιλών, και μία χειραποσκευή κατά άτομο. Προτείνουμε πριν μεταβείτε στο αεροδρόμιο, να εφαρμόσετε σφιχτά την ετικέτα PYRAMIS στην αποσκευή σας, προκειμένου να μπορεί να αναγνωριστεί γρήγορα και εύκολα. Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι η χρήση μικρών και ευέλικτων αποσκευών, εξοικονομούν χρόνο κατά τις μετακινήσεις σας. Σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται να μεταφέρετε οποιαδήποτε εκρηκτική ύλη, όπλο, ακίνδυνο ή μη, όπλο replica, συστήματα αυτοάμυνας αυτοσχέδια ή τυποποιημένα κ.α.

Ένδυση - Υπόδηση : Το χειμώνα είναι απαραίτητο ένα μπουφάν. Ο καλοκαίρι ελαφριά ρούχα , γυαλιά ηλίου και καπέλο. Από σεβασμό στη θρησκεία συνίσταται στο δρόμο οι γυναίκες να μην είναι προκλητικά ντυμένες. 

Ηλεκτρισμός : Στη Τυνησία, οι ρευματοδότες φέρουν τάση 220V, όπως στην Ελλάδα. Ο τύπος ρευματοδότη που χρησιμοποιείται είναι τύπου C και F, όπως στην Ελλάδα. θα ήταν χρήσιμο να έχετε μαζί σας, έναν προσαρμογέα (βύσμα) πολλαπλού τύπου, για κάθε περίπτωση που πιθανόν απαιτηθεί.

Εμβολιασμός : Δεν απαιτείται.

Ώρα : 2 ώρες πίσω το καλοκαίρι και 1 ώρα το χειμώνα.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΤΥΝΗΣΙΑ

Ευεξία και θαλασσοθεραπεία : Στην Τυνησία τα κέντρα θαλασσοθεραπείας εμμένουν στα αναγνωρισμένα πρότυπα και χρησιμοποιούν αποκλειστικά το θαλάσσιο νερό που το αντλούν από τα βάθη της θάλασσας, όπου δεν υπάρχει ρύπανση. Για την ατομική σας φροντίδα παρέχονται υπηρεσίες ειδικά φτιαγμένες σύμφωνα με τις ανάγκες σας: σιάτσου, μασάζ με πέτρες, αγιουρβέδα, κ.λ.π.

Γκολφ όλο το χρόνο : Καλά σχεδιασμένα από διάσημους αρχιτέκτονες, τα γήπεδα γκολφ ιδανικά για αρχάριους ή πιο έμπειρους παίκτες με εμπόδια νερού και αέρα έχουν φτιαχτεί για να ικανοποιούν παίκτες διαφορετικού επιπέδου χάρη στις πολυάριθμες αφετηρίες τους.

Αθλήματα : Τα ξενοδοχεία και οι λέσχες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως τένις, σκουός, τοξοβολία , καταμαράν, surfing, θαλάσσιο σκι ακόμα και με σκι με αλεξίπτωτο.

Οικογενειακές διακοπές και διασκέδαση : Τα ξενοδοχεία έχουν καλά προσαρμοσμένες και ασφαλείς πισίνες και μίνι λέσχες για χειροτεχνία και ζωγραφική. Επίσης στη Τυνησία θα βρείτε το θεματικό πάρκο Carthage Land που βρίσκεται στη Γιασμίν Χαμμαμέτ και ενδείκνυται για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

Για πληροφορίες & κρατήσεις καλέστε μας στο 2103272200

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος