You are here

ΕΥΡΩΠΗ Ομαδικά Ταξίδια

Σμύρνη - Παμούκαλε

Διάρκεια:
5 & 6 Μέρες
Αναχώρηση:
Κάθε Τετάρτη (1/11-31/3/19) & 21,28/12 & 8,22/3
από
350

Σμύρνη – Θερμές Πηγές Παμούκαλε - Έφεσος – Κιρκιτζέ - Σμύρνη - Κουσάντασι

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τη Σμύρνη. Άφιξη και αναχώρηση για την Ιεράπολη ή αλλιώς Παμούκαλε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ :ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ – Κιρκιτζέ –  Έφεσος - ΣΜΥΡΝΗ
Πρωινό και ξενάγηση  στο Παμούκαλε, τη πόλη του Βαμβακιού με τις Θερμές Πηγές με λουτήρες από τα Ρωμαϊκά χρόνια. Θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Ιεράπολης. Τέλος θα επισκευθούμε το αξιοθαύμαστο φυσικό φαινόμενο της λευκής ασβεστολιθικής πλάκας που καλύπτει την επιφάνεια του εδάφους με ρηχές φυσικές λεκάνες ζεστού νερού. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Σμύρνη με ενδιάμεσες στάσεις το χωριό της Διδώ Σωτηρίου, το Κιρκιτζέ και τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου. Άφιξη στη Σμύρνη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΣΜΥΡΝΗ – Ξενάγηση Πόλης
Μετά το πρωινό μας Θα διασχίσουμε τη παραλιακή λεωφόρο όπου θα θαυμάσουμε τις ακτές και το λιμάνι. Πρώτη μας στάση το Κορδέλιο (Καρσίγιακα), η κεντρική πλατεία με το ρολόι καθώς και η συνοικία του παζαριού Κονάκ. Επόμενος μας σταθμός είναι το νέο λιμάνι των πρώην φραγκομαχαλάδων. Συνέχεια έχει το Καράτασι και Μικρός Γιαλός. Στη συνέχεια επίσκεψη στο κάστρο της πόλης το Καντιφέ Καλέ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μια πανοραμική άποψη της πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:ΣΜΥΡΝΗ– Ουρλά – Αλσάτα -Τσεσμέ
Μετά το πρωινό μας, προαιρετικά, θα ξεκινήσουμε για να τα παράλια της Μ. Ασίας. Θα γνωρίσουμε παλαιά ελληνικά χωριά και κωμοπόλεις όπως τα Βουρλά. Εν συνεχεία θα βρεθούμε στα πανέμορφα Αλατσατα μια ανεπανάληπτη φυσιολατρική εικόνα. Ολοκληρώνουμε τη διαδρομή μας με το πανέμορφο Τσεσμέ, σπουδαίο λιμάνι με επιλογές διατροφής και αγορών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

5η ΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ - Πέργαμος - Αιβαλί 100 χλμ
Πρωινό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε βόρεια προς το θρυλικό αρχαιολογικό χώρο της Περγάμου. Ξενάγηση στη διάσημη Κόκκινη Βασιλική, μία από τις 7 αρχαιότερες εκκλησίες του κόσμου. Εδώ θα δούμε τη βάση του Βωμού του Δία, το Τέμπλο της Αθηνάς και τα ερείπια του ναού του Διονύσου. Επίσης θα δούμε το Ασκληπιείο αφιερωμένο στο θεό της Υγείας το οποίο και αυτό θεωρείται ένα από τα αρχαιότερα νοσοκομεία του κόσμου. Επόμενη μας στάση το Αιβαλί και τα Μοσχονήσια. Το Αϊβαλί ή αλλιώς Κυδωνιές υπήρξε μαζί με άλλες παρακείμενες πόλεις και χωριά ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία. Εκεί θα επισκεφτούμε την Εκκλησία των ταξιαρχών. Η πόλη, αποτέλεσε σύμβολο της προσφυγιάς του 1922. Σήμερα είναι ένα αναπτυσσόμενο αστικό κέντρο, το οποίο διατηρεί ακόμα αρκετά από τα ελληνικά του στοιχεία. Χαρακτηριστικός είναι ο ωραίος αιγιαλός στο μυχό του που λεγόταν "Φάληρο", με ωραία λουτρά, καθώς και το προάστιο "Γενιτσαροχώρι" με τους εσωτερικούς λιμένες Αγιά Παρασκευή και Πασά-λιμάνι. Το απόγευμα αναχώρηση για Σμύρνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ :ΣΜΥΡΝΗ - ΑΘΗΝΑ                                       
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε τη πτήση επιστροφής για Αθήνα. Άφιξη γεμάτοι όμορφες μνήμες ενός ένδοξου παρελθόντος.

Σημείωση:
 • Στο 5ημερο δεν περιλαμβάνεται η 5η Μέρα.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Μέρες

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Παιδικό

Μονόκλινο

5

Κάθε Τετάρτη (1/11-31/3/19)

350 €

250 €

450 €

6

21,28/12 & 8,22/3

450 €

350 €

550 €

Γενικές σημειώσεις

Ενδεικτικές τπήσεις με Pegasus Airlines:

ΑΘΗΝΑ - ΣΜΥΡΝΗ      15.20 - 17.25   
ΣΜΥΡΝΗ - ΑΘΗΝΑ      18.00 - 18.10

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
 • Ημδιιατροφή
 • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία
 • Περιηγήσεις/ εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός συνοδός
 • Τοπικοί ξεναγοί
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ταξιδιωτική Ασφάλεια έως 75 ετών
 • Ενημερωτικά έντυπα

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίου 160 €
 • Είσοδοι σε μουσεία / μνημεία
 • Φιλοδωρήματα
 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τα συμπεριλαμβανόμενα γεύματα
 • Οτιδήποτε προαιρετικά προτείνετε ή συνιστάται και δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

Επιπλέον Σχόλια

Γενικές Παρατηρήσεις -Όροι συμμετοχής PYRAMIS INTERNATIONAL

1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας  www.pyramistravel.gr  και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τον συμμετέχοντα.
2) Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο το εκδίδετε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Για τις χώρες της Ε.Ε ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟY τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.
3) Ισοτιμίες,Ναύλοι & Επιβαρύνσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/Δολαρίου και σε ειδικούς αεροπορικούς ναύλους.Για τον λόγο αυτό, με την κράτησή σας θα πρέπει μα ενημερώνεστε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για επιβεβαιωση των παραπάνω τιμών της εκδρομής και τυχόν επιβαρύνσεις.
4) Στα οργανωμένα πάκετα οι τιμές είναι υπολογισμένες βάση τα 10 άτομα.Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής,το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση.
5) Όλες οι τιμές για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του τιμοκαταλόγου είναι για standard δωμάτια. Για δωμάτια με θέα θάλασσα ή ανώτερης κατηγορίας, υπάχρει επιβάρυνση.
6) Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων, ανεξάρτητα συνοδείας εκπροσώπου του γραφείου και σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, το γραφείο δεν φέρει καμμία ευθύνη.
7) Η εκδρομή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη φορά χωρίς να παραληφθούν οι ξεναγήσεις.
8) Οι τιμές στους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και είναι κάτ άτομο.

Ειδική γραμμή για ευχαριστίες/υποδείξεις/παράπονα 210 3220669

PYRAMIS INTERNATIONAL
ΑΘΗΝΑ - Ερμού 23-25, ΤΗΛ: 210 32 72 200
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Μητροπόλεως 40 & Καρόλου Ντήλ, ΤΗΛ 2310288367
ΜΗ.ΤΕ.: 0206 E60000 534400