You are here

Αραβικές Χώρες Ομαδικά Ταξίδια

Μεγάλος Γύρος Τυνησίας & Οάσεων| TU1

Διάρκεια:
8 Μέρες /7 Νύχτες
Αναχώρηση:
Kάθε Τετ & Σάβ Οκτώβριος
από
725

Ο νότος της Τυνησίας αποτελεί το πιο όμορφο και γραφικό κομμάτι της χώρας, καθώς εκεί στα σύνορα με τη Σαχάρα, βρίσκονται βερβέρικα χωριά, σ΄ένα τοπίο εκκεντρικό και μοναδικό σε ομορφιά. Η απεραντοσύνη της μεγαλύτερης ερήμου του κόσμου σε συνδυασμό με τις καταπράσινες οάσεις, κατάφυτες ως επί το πλείστον από φοινικόδεντρα, είναι στοιχεία φυσικής ομορφιάς που σου κόβουν στην κυριολεξία την ανάσα. Από την άλλη μεριά πάλι η βορειοανατολική πλευρά της χώρας, που βρέχεται από τη Μεσόγειο θάλασσα έχει κλίμα καθαρά εύκρατο. Πεδιάδες και λόφοι κοντά στη θάλασσα συνθέτουν ένα τοπίο πλούσιο σε ελαιώνες. Μοναστίρ, Σους, Χαμμαμέτ, Πορτ Ελ Καντάουϊ, φημισμένα παραθεριστικά θέρετρα που ελκύουν εκατομμύρια τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο, καθώς διαθέτουν σύγχρονα ξενοδοχειακά συγκροτήματα με όλες τις ανέσεις και δυνατότητες για σπορ και διασκέδαση. Αλλά ακόμη και εκείνοι που ενδιαφέρονται για την ιστορία της χώρας δεν θα απογοητευθούν. Η Τυνησία απετέλεσε σταυροδρόμι πολιτισμών και φέρει σήμερα μια πλούσια ιστορία 3000 ετών. Ρωμαίοι, Άραβες, Τούρκοι, Φοίνικες και τέλος Γάλλοι έδωσαν ο καθένας από κάποιο στοιχείο πολιτισμού που σήμερα συνθέτει τη σύγχρονη Τυνησία.    

Τύνιδα (2) – Ντουζ (1) – Τοζέρ (2) – Χαμμαμέτ (2)

ΔΩΡΟ ! Βόλτα με καμήλες στην έρημο !

ΔΩΡΟ ! Σαφάρι με Jeep 4X4 !

ΔΩΡΟ ! Περιήγηση στην Μεντίνα Γιασμίν Χαμμαμέτ !

 

Ημέρα 1η :  ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ - ΓΚΑΜΑΡΘ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση για Τύνιδα. Άφιξη και στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Γκαμάρθ, παραθαλάσσιο προάστιο της Τύνιδας.


Ημέρα 2η :  ΓΚΑΜΑΡΘ – Ξενάγηση στη Τύνιδα – Καρχηδόνα – Σίντι Μπου Σαίντ
Πρωινό και η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη για την ξενάγηση στην Τύνιδα. Θα ξεκινήσουμε με την Κάσμπα, την παλιά πόλη της Τύνιδας, τη σκεπαστή αγορά και το Μεγάλο Τζαμί Αζ Ζαιτούνα (Τεμένους της Ελιάς). Ελεύθερος χρόνος στα σοκάκια της, με την περίφημη σκεπαστή αγορά της (σουκ) με το έντονο αραβικό στοιχείο. Η Μεντίνα της Τύνιδας είναι ένας λαβύρινθος από ιστορικά μνημεία, μυρωδιές, γεύσεις, πανδαισία χρωμάτων σε υφάσματα και παραδοσιακά είδη τέχνης. Επίσκεψη στο μουσείο Μπαρντό, φημισμένο για τα ψηφιδωτά του & τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας. Ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το κατάλευκο Σιντ Μπου Σαίντ που θυμίζει κάτι μεταξύ της Αθηναϊκής Πλάκας και των Κυκλαδίτικων νησιών. Θα έχουμε χρόνο για ψώνια, καφέ- τσάι και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.


Ημέρα 3η : ΓΚΑΜΑΡΘ - ΜΟΝΑΣΤΙΡ - ΕΛ ΤΖΕΜ – ΜΑΤΜΑΤΑ - ΝΤΟΥΖ – Δώρο ! Βόλτα με καμήλες στην έρημο !!
Πρωινό και αναχώρηση για το Νότιο τμήμα της Τυνησίας. Στάση στο Μοναστίρ όπου θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση στην πιο εξευρωπαϊσμένη πόλη της Τυνησίας αλλά και γενέτειρα του πρώην προέδρου και αναμορφωτή της, Χαμπίμπ Μπουργκίμπα. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο ξακουστό ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ, το οποίο είναι πιο καλοδιατηρημένο και από αυτό της Ρώμης. Αναχώρηση για την Ματμάτα, την παγκοσμίως γνωστή πόλη των Τρωγλοδυτών όπου και θα περιηγηθούμε στα μοναδικά από άποψη αρχιτεκτονικής σπίτια. Άφιξη στην Ντούζ γνωστή και ως «η Πύλη της Ερήμου». Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο πάνω στους αμμόλοφους προσφέροντας έτσι στον εαυτό σας μια μαγική και μοναδική εμπειρία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.


Ημέρα 4η :  ΝΤΟΥΖ–  Σοτ Ελ Τσερίντ - Κεμπιλί – ΤΟΖΕΡ 
Πρωινό και αναχώρηση για την Τοζέρ. Απολαμβάνοντας τη διαδρομή μέχρι το αλατούχο βαθύπεδο Σοτ Ελ Τζερίντ θα κάνουμε στάση για να βγάλουμε φωτογραφίες. Θα περάσουμε από την Κεμπιλί που αποτελεί μία από τις παλιότερες οάσεις στην Τυνησία και μια από τις κύριες πόλεις στην περιοχή της Νεφαζαουά. Μεταφορά στην Τοζέρ την μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας και περιήγηση της πόλης για να χαρούμε την ομορφιά της. Σας προτείνουμε μια βόλτα με τα παϊτόνiα (παραδοσιακές άμαξες). Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα επίσκεψη στο αξιόλογο λαογραφικό μουσείο Νταρ Σαριέτ, που παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο εικόνες από την ιστορία της χώρας, την καθημερινότητα των κατοίκων από τους προϊστορικούς χρόνους έως σήμερα, καθώς και μια δραματοποιημένη αφήγηση από την ιστορία «1.000 και 1 νύχτες». Δείπνο και διανυκτέρευση.


Ημέρα 5η :  ΤΟΖΕΡ – Οάσεις Νέφτα - Ταμέρζα & Τσεμπίκα - Δώρο ! Σαφάρι με τζιπ 4 Χ 4
Μετά το πρωινό ακολουθεί επίσκεψη στην Όαση της Νέφτα και στη συνέχεια εκδρομή με jeep 4x4 στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ. Δείτε το δάσος με τις χουρμαδιές, τους μικρούς καταρράκτες και αφήστε τους έμπειρους οδηγούς των jeep να ανεβοκατέβουν τους αμμόλοφους με κλίσεις σχεδόν ορθής γωνίας, μια εμπειρία πραγματικά μοναδική. Θα δούμε επίσης το εγκαταλελειμμένο σκηνικό όπου γυρίστηκε η ταινία «ο Πόλεμος των άστρων» και μαγευτείτε κάνοντας διαστημικούς συνειρμούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το τοπίο. Δείπνo και διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε παραδοσιακή Βεδουίνικη βραδιά σε αραβικούς ρυθμούς, με φαγητό και τοπικούς χορούς. 


Ημέρα 6η :  ΤΟΖΕΡ – Καιρουάν - Σους - ΧΑΜΜΑΜΕΤ 
Πρωινό και αναχώρηση για την Καιρουάν, την ιερή πόλη των Αράβων με το έντονο αραβικό στοιχείο και τις εντυπωσιακές δεξαμενές νερού των Αγλαβιτών, έργο μιας άλλης εποχής. Επίσκεψη στο Ιερό Τέμενος , το Μαυσωλείο Σίντι Σάχμπι, στη Μεντίνα και τα μαγαζιά με τα περίφημα χαλιά. Σύντομες στάσεις στα παραθαλάσσια θέρετρα Σους και Πορτ ελ Καντάουι, όπου θα επισκεφθούμε τα γραφικά σουκς και θα κάνουμε μια σύντομη στάση για καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για το παραθεριστικό θέρετρο της Χαμμαμέτ και το ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.


Ημέρα 7η :  ΧΑΜΜΑΜΕΤ – Ελεύθερη Μέρα – Δώρο ! Περιήγηση στην Μεντίνα Γιασμίν Χαμμαμέτ
Πρωϊνό και σήμερα σας προτείνουμε να απολαύσετε τις διακοπές σας χρησιμοποιώντας τις παροχές του ξενοδοχείου σας  όπως είναι η πισίνα, το spa , το χαμάμ, τη σάουνα. Μπορείτε να πιείτε ένα δροσερό κοκτέιλ στο pool bar ή απλά να κολυμπήσετε και να ξεκουραστείτε στην ιδιωτική παραλία του πολυτελούς θέρετρου όπου διαμένετε. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε για περιήγηση στα στενά δρομάκια της γραφικής Μεντίνας στην Γιασμίν Χαμμαμέτ. Ένα μοναδικός τόπος πολιτισμού και αναψυχής, αγορών και γαστρονομίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και τουριστικών πτυχών του. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα, ένα μείγμα απολαύσεων, ψυχαγωγίας και ανακάλυψης.Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.


Ημέρα 8η: XAMMAMET – ΤΥΝΙΔΑ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Τύνιδας από όπου θα πάρουμε την πτήσης της επιστροφής. Άφιξη στην Ελλάδα γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις και ανεξίτηλες μνήμες και εμπειρίες που θα μας συντροφεύουν μια ζωή.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 25€ το άτομο 

Η έκπτωση ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, ΜΟΝΟ για ιδιώτες και αφορά κρατήσεις που πραγματοποιούνται ως 30 μέρες πριν την αναχώρηση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 
ΚΑΤ'ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ
ΕΠΙΒ/ΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ
 
κάθε Τετάρτη & Σάββατο  
 
02,05,09,12,16,19,23,26,30/10
 
725€
250 €
 • Πετάξτε από Θεσ/νίκη με Aegean Airlines από 120€ και από την υπόλοιπη Ελλάδα από 140€
 • Τα εισιτήρια εσωτερικού επιβεβαιώνονται από την αεροπορική εταιρεία κατόπιν διαθεσιμότητας ​
 • Παιδική έκπτωση : 110€ Η παιδική τιμή αφορά παιδί έως και 11 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες

Γενικές σημειώσεις

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES:

ΑΘΗΝΑ - ΤΥΝΙΔΑ 23:45 - 23:55
ΤΥΝΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ 10:30 - 13:25


 

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή 
 • 1 βαλίτσα 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών ανά επιβάτη (βλ. σημειώσεις)
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5*Golden Carthage στην Γκαμάρθ ή παρόμοιο με ημιδιατροφή
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* Mouradi στη Ντουζ ή παρόμοιο με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* Ras El Ain στη Τοζέρ ή παρόμοιο με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* Al Hambra στη Χαμμαμέτ ή παρόμοιο με ημιδιατροφή
 • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα
 • ΔΩΡΟ ! Βόλτα με καμήλες στην έρημο !
 • ΔΩΡΟ ! Σαφάρι με Jeep 4X4 !
 • ΔΩΡΟ ! Περιήγηση στην Μεντίνα Γιασμίν Χαμμαμέτ !
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους 
 • Επαγγελματίες αρχηγοί / ελληνόφωνοι ξεναγοί
 • Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια / Ξενοδοχεία εξωτερικού
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • Ταξιδιωτικά έντυπα / χάρτες
 • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Δωρεάν ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων 225€
 • Φιλοδωρήματα 30€ (πληρωτέα τοπικά στον ξεναγό)
 • Δημοτικός φόρος ξενοδοχείων Τυνησίας περίπου 15€ το άτομο (πληρωτέα εκεί)
 • Ποτά
 • Οτιδήποτε προαιρετικά προτείνεται ή συνιστάται

Επιπλέον Σχόλια

Γενικές Παρατηρήσεις –Βάση των Όρων συμμετοχής PYRAMIS TRAVEL

1) Τα προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας www.pyramistravel.gr και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτοί από τους συμμετέχοντες .
2) Για τη συμμετοχή στα ταξίδια χρειάζεται να αποσταλούν τα ονόματα των ταξιδιωτών όπως αναγράφονται στα διαβατήρια/ταυτότητες. Σε περίπτωση λάθους το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη και ο ταξιδιώτης επιβαρύνεται τυχόν διαφορά που μπορεί να προκύψει από την αεροπορική εταιρεία για την αλλαγή ονόματος.
3)Για να ταξιδέψετε σε χώρες εκτός Ε.Ε. Χρειάζεστε απαραιτήτως διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία άφιξής σας στην χώρα προορισμού. Ειδικά οι υπήκοοι άλλων χωρών, που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να ενημερώνουν σχετικά το τουριστικό γραφείο και να απευθύνονται οι ίδιοι στις προξενικές αρχές της χώρας τους, καθώς και των χωρών που θα επισκεφθούν, προκειμένου να ελέγχουν αν χρειάζονται θεώρηση εισόδου ή οποιαδήποτε άλλα έγγραφα για τις χώρες που θα διέλθουν ή στις οποίες θα ταξιδέψουν, καθώς και για την επανείσοδό τους στην Ελλάδα ή στη χώρα απ’ όπου ξεκίνησαν.
4) Προκαταβολές & Εξοφλήσεις στις τράπεζες & ως αιτιολογία το όνομα του ταξιδιώτη & αριθμός αρχείου.

Τρόποι Πληρωμής

Online πληρωμές & κρατήσεις

Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που δεχόμαστε είναι VISA & MASTERCARD.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Οι τραπεζικές καταθέσεις μπορούν να γίνουν στους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών: 

ALPHA BANK: 

 • IBAN: GR48 0140 1200 1200 0232 0002 101
 • SWIFT BIC: CRBAGRAA

ΕΘΝΙΚΗ:

 • IBAN: GR68 0110 1040 0000 1044 7134 940
 • SWIFT BIC: ETHNGRAA

EUROBANK:

 • IBAN: GR96 0260 0030 0000 10200153644
 • SWIFT BIC:EFGBGRAA

Δικαιούχος: PYRAMIS TRAVEL IKE


Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω πιστωτικών καρτών VISA & MASTERCARD. Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης του ποσού με 3-6 άτοκες δόσεις με προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού.

Για online πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (προκαταβολή - εξόφληση) κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο


Όροι πληρωμής

Κατά την κράτησή σας απαιτείται προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού της κράτησης και η εξόφληση γίνεται το αργότερο έως και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του ταξιδιού ή της προσφερόμενης υπηρεσίας. Για εκδόσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών ή γενικότερα κρατήσεις που διέπονται από ειδικούς όρους ακυρώσεων, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τους εκπροσώπους του γραφείου μας. 

Γενικοί 'Οροι Συμμετοχής σε Οργανωμένο ταξίδι

'Οροι και καλύψεις της Basic ασφάλειας

Για πληροφορίες & κρατήσεις καλέστε μας στο 2103272200

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος