You are here

Ευρώπη Ατομικά Ταξίδια

Γιορτινό Άμστερνταμ

Διάρκεια:
4 & 5 Μέρες
Αναχώρηση:
25/12 & 1,6/1/22
από
550

Γραφικότητα που ξεπερνάει εκείνη των καρτ ποστάλ, αρχιτεκτονική που δύσκολα συναντάται αλλού, μουσεία μοναδικά στον κόσμο και έντονο nightlife.

                           1η ημέρα  Άμστερνταμ, Ξενάγηση πόλης
 
Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό Μύλο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", την πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", την Heineken, τα Ανάκτορα, τον "πλωτό" κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά.Στην συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια σας .Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας .

2η ημέρα Άμστερνταμ, ελεύθερη μέρα προαιρετική κρουαζιέρα στα Κανάλια .
Για τη σημερινή ελεύθερη μέρα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας  για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTERDIAMONDS,για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία VanGogh και Rijks (έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση). Στη συνέχεια   θα απολαύσετε μια μοναδική ( απογευματινή – βραδινή ) προαιρετική κρουαζιέρα , διάρκειας 75 λεπτών , αφιερωμένη στην φαντασμαγορική πανδαισία χρωμάτων του Φεστιβάλ των φώτων (lightFestival) και των έργων τέχνης που ΄΄ φωτό - προβάλλονται ΄΄ στις όχθες γραφικών επιλεγμένων καναλιών του Άμστερνταμ .Μια εμπειρία ανεπανάληπτη. Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας.

3η ημέρα Άμστερνταμ Προαιρετική εκδρομή Ρότερνταμ , Χαγή ,Ντελφτ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη.
Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ , το Ντελφτ και τη Χάγη .Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας , τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτήρια , και τις γέφυρες Villem και Erasmus . Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ντέλφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους , μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφτούμε τη Χάγη , έδρα των διεθνών δικαστηρίων και του Ολλανδικού κοινοβουλίου , με το περίφημο ΄΄παλάτι της Ειρήνης΄΄ , τα μοναδικής ομορφιάς κτήρια που στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα.

4η ημέρα Άμστερνταμ–  εκδρομή ZaanseSchans - Βόλενταμ
Χρόνος ελεύθερος το πρωί.Σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό ZaanseSchans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής .
 
*Για την εκδρομή διάρκειας 5 ήμερων , η επιπλέον ημέρα είναι ελεύθερη  στο Άμστερνταμ
*Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί τίποτα από το πρόγραμμα .

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
 
Αναχωρήσεις
Διάρκεια
Τιμές κατά άτομο
Δίκλινο
Επιβάρυνση Μονόκλινου
25/12/21
5 ημέρες
595,00 €
220,00 €
01/01/22
4 ημέρες
625,00 €
210,00 €
06/01/22
4 ημέρες
550,00 €
180,00 €
 
 

Γενικές σημειώσεις

ΠΤΗΣΕΙΣ
KL 1572
ΑΘΗΝΑ
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
05:45-08:20
KL 1581
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
ΑΘΗΝΑ
20:55-01:05

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • 3  ή 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικόξενοδοχείο  4* NHAmsterdamCenter
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και πληροφορίες κατά την άφιξη απόΈλληνα ξεναγό
  • Ξενάγηση πόλης του Άμστερνταμ
  • Εκδρομή ZaanseSchans - Βόλενταμ
  • Έμπειρος έλληνας ξεναγός

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρόμιου 200 ευρώ
  • Προαιρετική κρουαζιέρα στα Κανάλια 27 ευρώ
  • Φιλοδωρήματα – Προσωπικά έξοδα

Επιπλέον Σχόλια

Γενικές Παρατηρήσεις –Βάση των ‘Όρων συμμετοχής PYRAMIS TRAVEL
1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας  www.pyramistravel.gr  και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τους συμμετέχοντες.
2) Για την συμμετοχή στα ταξίδια χρειάζεται να αποσταλούν εγγράφως τα ονόματα των ταξιδιωτών όπως αναγράφονται στα διαβατήρια/ταυτότητες. Σε περίπτωση λάθους το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη και ο ταξιδιώτης επιβαρύνεται τυχόν διαφορά που ενδεχομένως να προκύψει από την αεροπορική εταιρεία για την αλλαγή ονόματος.
3) Για να ταξιδέψετε σε χώρες εκτός Ε.Ε. χρειάζεστε απαραιτήτως διαβατήριο νέου τύπου που έχει εκδοθεί την τελευταία πενταετία με 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία άφιξής σας στην χώρα προορισμού.
4) Προκαταβολές & Εξοφλήσεις στις ακόλουθες τράπεζες & ως αιτιολογία το όνομα του ταξιδιώτη & αριθμός File.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Δικαιούχος: ΠΥΡΑΜΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
ALPHA BANK: GR48 0140 1200 1200 0232 0002 101 / ΕΘΝΙΚΗ: GR68 0110 1040 0000 1044 7134 940 / EUROBANK: GR96 0260 0030 0000 10200153644

Για πληροφορίες & κρατήσεις καλέστε μας στο 2103272200

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος