You are here

ΕΥΡΩΠΗ Ομαδικά Ταξίδια

Χριστούγεννα στην Πράγα

Διάρκεια:
5 Μέρες
Αναχώρηση:
23/12
από
260

Τσέσκυ Κρούμλοβ - Κάρλοβυ Βάρυ- Κάστρο Χρατσάνι – Δρέσδη

1η ημέρα : ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ (Ξενάγηση πόλης)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πράγα. Άφιξη και ξενάγηση Παλιάς πόλης της Πράγας – μεταξύ άλλων θα δούμε την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staromestske namesti), το μεσαιωνικό Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, το ναό της Παναγίας Τυν, την Εβραϊκή συνοικία, το γοτθικό Πύργο της πυρίτιδας, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το Θέατρο Νόστιτς, την πλατεία Βενσεσλάβ (Vaclavske namesti), την Εθνική βιβλιοθήκη, το Μέγαρο φιλαρμονικής, και θα περπατήσουμε στη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με 30 αγάλματα των αγίων.   Μεταφορά στο ξενοδοχείο, παραλαβή δωματίων. Ελεύθερο απόγευμα. Το βράδυ συνιστούμε να επισκεφτείτε κάποιο από τα φημισμένα τζαζ κλαμπ με ζωντανή μουσική, και σίγουρα να δοκιμάσετε και μια από τις εξαιρετικές τσεχικές μπύρες. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΠΡΑΓΑ – ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και ξενάγηση Καστρούπολης και Κάστρου – μεταξύ άλλων θα δούμε το μοναστήρι Στραχόβ, το παλάτι Τσέρνιν, το Λορέτο, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ, την Αρχιεπισκοπή της Πράγας, το Προεδρικό μέγαρο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου,το ναό του Αγίου Νικολάου κ.α. Στο τέλος της ξενάγησης θα επιβιβαστούμε από την όχθη της «Μικρής πλευράς» σε καραβάκι όπου θα ακολουθήσει 2ωρη κρουαζιέρα με γεύμα. (προαιρετικά) Ελεύθερο απόγευμα. Το βράδυ συνιστούμε παράσταση Όπερας ή Μαύρου θεάτρου. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα :  ΠΡΑΓΑ – ΔΡΕΣΔΗ (150 +150 χλμ)
Για σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στην ιστορική πρωτεύουσα της Σαξονίας, την αποκαλούμενη και «Φλωρεντία» λόγω της αναγεννησιακής της αύρας, του πολιτισμού και των μνημείων της, χτισμένη στις όχθες του Έλβα. Καταστράφηκε ολοσχερώς από τους βομβαρδισμούς του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και τα τελευταία χρόνια επιστρέφει στην παλιά της μορφή, χάρη στο ενδιαφέρον των κατοίκων της που επιθυμούν να διατηρήσουν την πόλη όπως ήταν στο μεσαίωνα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ (130ΧΛΜ.)
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ολοήμερη εκδρομή στη λουτρόπολη του Καρόλου , το Κάρλοβι Βάρι. Κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέπλα αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό προσωπικοτήτων όπως ο Μέγας Πέτρος, η Μαρία Θηρεσία, ο Γκαίτε, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ.  Ελεύθερος χρόνος για ψώνια . Επιστροφή στη Πράγα. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα : ΠΡΑΓΑ – ΑΘΗΝΑ           
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, ξενοδοχείο).
Ξενοδοχεία
Δίκλινο
Μονόκλινο
Παιδιά
Διατροφή
Φόροι
Clarion Congress 4*
260 €
+95 €
200 €
Πρωινό
150€
Caesar Prague 4*
275 €
+95 €
200 €
Jurys Inn 4*
290 €
+ 120 €
215 €
Opera 4*  
310 €
+ 130 €
220 €
Clement 4* sup
325 €
+ 150 €
230 €
987 Design Prague 4* sup
340 €
+ 160 €
240 €
Corinthia 5*
345 €
+ 160 €
240 €
President 5*
420 €
+ 220 €
280 €
Hilton Old Town 5*
465 €
+ 260 €
 
Οι τιμές είναι early booking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων στη συνέχεια αυξάνονται κατά 50 € κατά άτομο.
ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ξενοδοχεία
Δίκλινο
Μονόκλινο
Παιδιά
Διατροφή
Φόροι
Clarion Congress 4*
335 €
+95 €
275 €
Πρωινό
150€
Caesar Prague 4*
350 €
+95 €
275 €
Jurys Inn 4*
365 €
+ 120 €
290 €
Opera 4*  
385 €
+ 130 €
295 €
Clement 4* sup
400 €
+ 150 €
305 €
987 Design Prague 4* sup
415 €
+ 160 €
315 €
Corinthia 5*
420 €
+ 160 €
315 €
President 5*
495 €
+ 220 €
355 €
Hilton Old Town 5*
540 €
+ 260 €
 

Οι τιμές είναι early booking και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων στη συνέχεια αυξάνονται κατά 50 € κατά άτομο.

Γενικές σημειώσεις

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ:
23/12 ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ  11:30 – 13:00     
27/12 ΠΡΑΓΑ – ΑΘΗΝΑ   12:00 – 15:45

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση της ELLINAIR.
 • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
 • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων 150 €.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.

Επιπλέον Σχόλια

Γενικές Παρατηρήσεις -Όροι συμμετοχής PYRAMIS INTERNATIONAL

1) Το προγράμματα των εκδρομών του παρόντος τιμοκαταλόγου αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των Γενικών όρων συμμετοχής (Γ.Ο.Σ) της ιστοσελίδας  www.pyramistravel.gr  και με κάθε δήλωση συμμετοχής αυτομάτως γίνονται αποδεκτά από τον συμμετέχοντα.
2) Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο το εκδίδετε από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένετε. Για τις χώρες της Ε.Ε ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟY τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.
3) Ισοτιμίες,Ναύλοι & Επιβαρύνσεις: Όλες οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με την τρέχουσα ισοτιμία Ευρώ/Δολαρίου και σε ειδικούς αεροπορικούς ναύλους.Για τον λόγο αυτό, με την κράτησή σας θα πρέπει μα ενημερώνεστε από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους για επιβεβαιωση των παραπάνω τιμών της εκδρομής και τυχόν επιβαρύνσεις.
4) Στα οργανωμένα πάκετα οι τιμές είναι υπολογισμένες βάση τα 20 άτομα.Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής,το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή 1 εβδομάδα πριν την αναχώρηση.
5) Όλες οι τιμές για τα δωμάτια των ξενοδοχείων του τιμοκαταλόγου είναι για standard δωμάτια. Για δωμάτια με θέα θάλασσα ή ανώτερης κατηγορίας, υπάχρει επιβάρυνση.
6) Οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη των κατόχων, ανεξάρτητα συνοδείας εκπροσώπου του γραφείου και σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας, το γραφείο δεν φέρει καμμία ευθύνη.
7) Η εκδρομή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική ή αντίθετη φορά χωρίς να παραληφθούν οι ξεναγήσεις.
8) Οι τιμές στους τιμοκαταλόγους των εκδρομών μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και είναι κάτ άτομο.

Ειδική γραμμή για ευχαριστίες/υποδείξεις/παράπονα 210 3220669

PYRAMIS INTERNATIONAL
ΑΘΗΝΑ - Ερμού 23-25, ΤΗΛ: 210 32 72 200
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Μητροπόλεως 40 & Καρόλου Ντήλ, ΤΗΛ 2310288367
ΜΗ.ΤΕ.: 0206 E60000 534400

8

 

CLARION CONGRESS 4*
Το Clarion Congress Hotel Prague βρίσκεται δίπλα στο σταθμό Vysocanska του μετρό και στεγάζει ένα εμπορικό κέντρο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις ευεξίας και το γυμναστήριο που είναι δωρεάν σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν δωρεάν ενσύρματο internet και Wi-Fi. Διαθέτουν κλιματισμό και ιδιωτικό μπάνιο. Το ξενοδοχείο Clarion φιλοξενεί 3 εστιατόρια που σερβίρουν γαλλική, τσέχικη και διεθνή κουζίνα. Στο λόμπι παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.Απέχει 10 λεπτά με το μετρό από το κέντρο και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο O2 Arena. 

HOTEL CAESAR PRAGUE 4*
Το Hotel Caesar Palace στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο, στο κέντρο της Πράγας. Διαθέτει καλαίσθητα δωμάτια με έπιπλα αντίκες και δωρεάν πρόσβαση στο internet. Το Εθνικό Θέατρο, η Γέφυρα του Καρόλου, η πλατεία Wenceslas και το δημοφιλές Café Slavia είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια, ενώ πολύ κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε το περίφημο ζυθοποιείο U Fleku.Το lobby bar του Caesars Palace σερβίρει ποτά, κοκτέιλ και ελαφριά σνακ. Υπάρχει επίσης σάουνα και γυμναστήριο. 

HOTEL JURYS INN 4*
Το Jurys Inn βρίσκεται απέναντι από το σταθμό Florenc του μετρό, σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία της παλιάς πόλης της Πράγας και 5 λεπτών με το μετρό από την πλατεία Wenceslas. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις και υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων. Τα ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια του Jurys Inn Prague διαθέτουν ηχομόνωση, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, επιφάνεια εργασίας και δωρεάν τσάι και καφέ. Στο μοντέρνο εστιατόριο σερβίρονται ευρωπαϊκά πιάτα. Στο καφέ μπαρ μπορείτε να απολαμβάνετε σνακ, αρτοσκευάσματα και καφέ όλη την ημέρα. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης με επιπλέον χρέωση. Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι εύκολα προσβάσιμος σε 5 λεπτά με το μετρό, ενώ ο κεντρικός σταθμός Florenc των λεωφορείων απέχει 5 λεπτά με τα πόδια. Υπάρχουν, επίσης, στάσεις τραμ μπροστά από το Jurys Inn. 

HOTEL OPERA 4*
To Hotel Opera στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νέο-αναγεννησιακό κτήριο στο κέντρο της Πράγας. Τα δωμάτια είναι μη καπνιζόντων και διαθέτουν κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση LCD. Παρέχονται δωρεάν Wi-Fi και ενσύρματο internet. Το Hotel Opera περιβάλλεται από τα καταστήματα, τις τράπεζες και τα ιστορικά κτήρια της Νέας Πόλης στην Πράγα και απέχει μόλις 200μ. από το σταθμό Florenc του μετρό. Η στάση Tesnov του τραμ βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο. Το εστιατόριο σερβίρει παραδοσιακά πιάτα της Τσεχίας και γεύσεις της διεθνούς κουζίνας. Υπάρχει επίσης μπαρ όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κλασικές τσέχικες μπίρες. Το Hotel Opera προσφέρει υπηρεσία θυρωρείου και παρκαδόρου, καθώς και κλειστό χώρο στάθμευσης. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη σάουνα και το υδρομασάζ ή να ασκηθούν στο γυμναστήριο. 

HOTEL CLEMENT 4*
Το Clement Hotel βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Πράγας, λίγα βήματα μακριά από τον ποταμό Vltava και το εμπορικό κέντρο Palladium. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.Όλα τα δωμάτια στο Hotel Clement έχουν κλιματισμό, παροχές για τσάι και καφέ, δορυφορική τηλεόραση και μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.Καθημερινά στο Clement Hotel σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού. Το Hotel Clement διαθέτει χώρο στάθμευσης. Η πλατεία της Παλιάς Πόλης και η πλατεία Wenceslas είναι εύκολα προσβάσιμες με τα πόδια από το Hotel Clement. 

HOTEL 987 4*
Το 987 Prague είναι ένα μοντέρνο design ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Οι εσωτερικοί χώροι του έχουν διακοσμηθεί από διάσημους σχεδιαστές. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ξύλινο δάπεδο, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μπάνιο με καμπίνα ντους. Προσφέρεται δωρεάν ενσύρματη σύνδεση στο internet σε όλα τα δωμάτια.Tο κομψό lounge bar του 987 Prague σερβίρει μεγάλη ποικιλία ποτών. Το 987 Prague Hotel απέχει 10 με 15 λεπτά με τα πόδια από τα σημαντικότερα ιστορικά αξιοθέατα, όπως είναι η πλατεία Wenceslas, η πλατεία της παλιάς πόλης και η γέφυρα του Καρόλου. 

PRESIDENT 5*
Αυτό το μοντέρνο business ξενοδοχείο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Πράγας.Τα κομψά και ευρύχωρα δωμάτια του President Hotel διαθέτουν κλιματισμό, μίνι μπαρ, καθιστικό και δορυφορική τηλεόραση. Προσφέρουν επίσης θέα στο Κάστρο της Πράγας, τον ποταμό ή την Παλιά Πόλη. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρεται πρωινό καθημερινά. Μπορείτε να απολαύσετε διεθνή κουζίνα με τσεχικές επιρροές στο εστιατόριο Vltava, το οποίο έχει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και πανοραμική θέα στον ποταμό. Η Παλιά Πόλη είναι προσβάσιμη σε μόλις 1 λεπτό με τα πόδια. Η Εβραϊκή Συνοικία και η εμπορική οδός Parizska βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο President Hotel. 

HILTON OLD TOWN 5*
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην παλιά πόλη της Πράγας και προσφέρει εύκολη πρόσβαση με τα πόδια στα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα. Ο εμπορικός δρόμος Na Příkopě και το εμπορικό κέντρο Palladium είναι προσβάσιμα επίσης σε πολύ κοντινή απόσταση. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.Στο Hilton Prague Old Town τα δωμάτια συνδυάζουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με μοντέρνα και πολυτελή επίπλωση. Διατίθενται δωμάτια καπνιζόντων κατόπιν αιτήματος, καθώς και ειδικά δωμάτια με εύκολη πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα. Στα μοντέρνα δωμάτια του Hilton Prague Old Town θα βρείτε άνετα κρεβάτια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο δωρεάν προϊόντα περιποίησης της εταιρείας Peter Thomas Roth. Τα executive δωμάτια περιλαμβάνουν πρόσβαση στο executive lounge, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ευρωπαϊκό πρωινό και αναψυκτικά, καθώς και ιδιωτικό check-in και check out.Το δημοφιλές πρωινό του Hilton είναι ιδανικό ξεκίνημα για κάθε ημέρα. Το εστιατόριο Zinc σερβίρει πρωτοποριακή ευρωπαϊκή κουζίνα με φρέσκα και εποχικά, ποιοτικά υλικά σε συνδυασμό με εξωτικά, ασιατικά μπαχαρικά. Στο Zinc Lounge & Bar μπορείτε να χαλαρώσετε και να οργανώσετε την ημέρα σας στην Πράγα.Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο, την πισίνα και το σπα χωρίς επιπλέον χρέωση. Προσφέρονται διάφορες χαλαρωτικές περιποιήσεις μασάζ κατόπιν αιτήματος. Ο σταθμός Náměstí Republiky του μετρό απέχει 300 μέτρα. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί χώρος στάθμευσης.